Tabara pentru copii – actiune caritabila

In urmatoarea perioada va avea loc o noua serie de activitati destinate copiilor avand o situatie mai speciala, majoritatea provenind din familii cu risc mare de abandon.

Tabara este deja la a XI-a editie de acest gen si ne-am propus sa trimitem un numar de aproximativ 45 de copii in prima lor vacanta. Sunt copii care nu s-au bucurat niciodata de acest privilegiu si ne dorim din tot sufletul ca acestia sa poata trai aceasta experienta minunata a copilariei.

Tabara va avea loc in a doua jumatate a lunii iulie, pe o perioada de 11 zile, cel mai probabil ca si locatie in Nordul Moldovei. Alte detalii vor fi anuntate pe parcurs, in functie de cum vor fi rezolvate.

Ne-am bucura sa ne fiti alaturi la aceasta actiune de strangere de fonduri pe care o organizam in perioada 1 mai – 15 iulie, pentru aceste suflete!

Copiii vor participa la diverse ateliere tematice (dans, pictura, muzica, comunicare, astronomie), activitati educationale, creative si de dezvoltare personala si sprirituala, vor practica sporturi: orientare turistica si supravietuire in natura, tir cu arcul, calarie, slackline, drumetii, seri tematice, vanatoarea de comori, jocuri cu animatori si foc de tabara. Descoperind natura si valorile adevarate, aflandu-se într-un mediu de siguranta si insotiti fiind de persoane instruite, copiii se vor descoperi pe ei însisi.

Suntem convinsi ca fiecare dintre noi putem dona – din putinul pe care il avem fiecare – pentru a sprijini acesti ingeri!

Cei care doresc sa ni se alature, rog sa ma contacteze pe adresa de email:
solarris.coaching@gmail.com

Va multumim!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu