Fit Your Life 2020 – frumusețe fără vârstă – CADOU: 30% discount pentru abonaţii blogului „Drumuri către tine”

Carlos L’Abbate, Dr. Șerban Damian și Irina Markovits sunt 3 dintre speakerii evenimentului Fit Your Life 2020, evenimentul care celebrează frumusețea fără vârstă și stilul de viață sănătos.

Viața este suma tuturor alegerilor noastre. Iar vârsta ne aduce înțelepciunea de a ști că viitorul este suma zilelor de ”azi”.  Pe 7 martie, la Fit Your Life 2020, celebrăm feminitatea, înțelepciunea și stilul de viață sănătos. Evenimentul are loc la Hotel Sheraton, între 10.00 și 14.30 și este dedicat în exclusivitate femeilor.

Îngrijire, nutriție corectă, mindfulness, tehnici anti-aging și stil vestimentar sunt temele evenimentului, organizat de Mozaic Media, și care are ca speakeri invitați de top din toate aceste domenii.

Mindfulness, vârsta minții, întreținere corporală și anti-ageing prin yoga
– este tema prezentării susținute de Carlos L’Abbate. Carlos, care a părăsit Argentina natală în 1989, pentru a studia tehnici legate de corp și minte, psihologie și sănătate, a devenit cunoscut în România în special ca instructor de Yogilates.

Anii petrecuți în presa pentru femei mi-au ascuțit simtul critic și mi-au exersat ochiul. Observ în detaliu multe look-uri copiate, artificiale, create de personalități de tip „poseur”. Dar văd și dorințe rămase triste pe un umeraș, în fundul unui dulap… Întâlnesc multe variante de ”nu îndrăznesc să port asta”, „nu mă pricep să asortez”, „mi-e teamă să nu fiu ridicolă” – spune  Irina Markovits, speaker la Fit Your Life 2020. Consultant stilist, jurnalist de modă și coach de shopping, Irina ne vorbește despre

Stilul fără vârstă, potrivit personalității și feminității tale.

Hrana care te susține, hrana care te menține în formă – este tema prezentării susținute de Dr. Serban Damian, specialist în medicină sportivă, fondator al Centrului Superfit, Președinte al Ro Club Maraton și autor al mai multor cărți despre nutriție și sport.

Frumusete fără bătrâneţe – este tema abordata de Mystery Speaker, un specialist in dermatologie care ne va invata ca preventia inseamna mult in ceea ce priveste aparitia ridurilor, dar si ce putem face din interior si exterior pentru a ajuta acest process de preventive.

Moderatorul evenimentului Fit Your Life 2020 este Simona Dragomir. Participarea la eveniment se face pe bază de bilet.

Puteti beneficia insa de un extra discount de 30%, folosind la cumpararea biletului codul Healthy30.

Înscrierile pe: https://myconnector.ro/details/fit-your-life-2020/236
Prețul biletelor
120 lei – preț întreg, din data de 2 februarie

 

Detalii: catrinel.petre@mozaicmedia.ro

Pagina de facebook Fit Your Life 2020

DRUMURI CATRE TINE – Partener media al acestui eveniment

 

__________________________________________________________

Dacă te numeri printre organizatorii de cursuri / seminarii, tabere sau orice alt eveniment ce are conexiune cu psihologia, dezvoltarea personală sau spiritualitatea, te rog   contactezi pe adresa de email: solarris.coaching@gmail.com
pentru a primi informațiile necesare.

Acest articol a fost publicat în Workshop-uri / Seminarii / Cursuri și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s