„Fii sprijin pentru un copil care nu a plecat niciodata intr-o vacanta!”

In perioada Pastelui, cel putin 25 de copii defavorizati din Bucuresti, vor avea ocazia de a merge in prima lor tabara, timp de 7 zile. Sunt copii cu risc maxim de abandon, provenind, in mare majoritate, din familii dezorganizate.

Copiii vor participa la diverse ateliere tematice (dans, pictura, muzica, comunicare, astronomie), activitati educationale, creative si de dezvoltare personala si sprirituala, vor practica sporturi: orientare turistica si supravietuire in natura, tir cu arcul, calarie, slackline, drumetii, seri tematice, vanatoarea de comori, jocuri cu animatori si foc de tabara. Descoperind natura si valorile adevarate, aflandu-se într-un mediu de siguranta si insotiti fiind de persoane instruite, copiii se vor descoperi pe ei însisi. Tabara va avea loc in zona Brasovului.

Daca printre voi sunt persoane care doresc sa mi se alature in sprijinirea actiunii caritabile „Fii sprijin pentru un copil care nu a plecat niciodata intr-o vacanta”, ii rog sa imi lase mesaj pentru a le oferi mai multe informatii.

Contact: solarris.coaching@gmail.com

„În viata asta nu putem face numai lucruri marete. Putem face doar lucruri marunte, dar cu multa dragoste!”

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la „Fii sprijin pentru un copil care nu a plecat niciodata intr-o vacanta!”

  1. Mia Dobos zice:

    …O alta bucurie pe ziua de azi ! Fb mi-a reamintit ca publicasem un articol de-al tau ! Si asa am regasit „Drumuri catre tine”…Am avut o perioada mai complicata si probabil atunci am pierdut articolele,ma bucur mult ca v-am regasit ! O zi binecuvantata sa aveti !

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s