Busola – The Compass (film)

„Busola, este o poveste stralucitoare despre descoperirea sinelui care misca viata, schimband-o intr-o lectie.” Povestea „vizuala” a filmului este calatoria (simbolica) a unui tanar. Ea se deruleaza in amintirea personajului, care isi scrie istoria vietii, la batranete. Este un drum necunoscut, dar luminos. Calatorul isi alege calea, pas cu pas, intr-un peisaj salbatic, prin paduri, dealuri si vai, fara sosele sau poteci.

Dar „greutatea” filmului este data de invataturile unui sir impresionant de vorbitori celebri in domenii ca dezvoltarea personala, spiritualitate si life coaching: Joe Vitale, John Assaraf, Bruce Lipton, John DeMartini, Marie Diamond si John Spencer Ellis, ca sa numesc numai cativa. Pe masura ce calatorul avanseaza in calatoria lui, vorbitorii intervin cu scurte secvente de inspirare, incurajare si sfaturi pentru o viata mai buna, mai plina de bucurii, mai abundenta, mai fericita. Filmul este impartit in 16 segmente care acopera etapele vietii, ale propriei noastre calatorii de la nastere si pe parcurs.

Fii pregatit sa vezi un film care te inspira si te ajuta, sa scapi de negativitate si de probleme lumii. Mergi intr-o calatorie magica cu „Calatorul”. Exploreaza scenele frumoase si incredibilele momente ale experimentatorului. Te vei descoperi razand, plangand si contempland propria calatorie a vietii.  Pana la urma, vei gasi calea care este adevarata pentru tine.”

Exista un drum care leaga oriunde te afli in acest moment de toate caile celei mai bune vieti posibile pe care ti-o poti imagina. Exista un drum care leaga locul unde te afli azi de toate drumurile care te duc la cele mai pretioase vise ale tale. In ciuda faptului ca va fi uneori stancos si abrupt este un drum pe care esti liber sa il alegi cand vei decide ca esti pregatit. Calatorind pe el vei invata, vei creste, vei dobandi, vei aduce in viata ta cele mai benefice posibilitati cu putinta.

In ciuda faptului ca pare placut sa sari peste drum si sa ajungi instantaneu la visele tale, facand astfel pierzi insa toate valorile din acele vise. Deoarece ceea ce face ca acele vise sa fie pretioase, pentru tine in primul rand, reprezinta persoana care vei deveni prin dobandirea lor.

Drumul in viitor este dificil si este minunat. Ce mare oportunitate pentru tine sa calatoresti pe el! Bucura-te si ia tot ce este mai bun din fiecare pas, este ceea ce va face ca viata sa ti se para bogata!

Ralph Martson

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Care este scopul meu în această viaţă?
Ce misiuni am de îndeplinit şi ce lecţii am de învăţat?
Cum îmi pot regăsi echilibrul interior şi cum pot avea relaţii (mai) armonioase cu cei din jur?
Care este cauza blocajelor şi fricilor care mă împiedică să am viaţa pe care o doresc?
Nu (mai) poti gestiona eficient propriile emotii?
Nu (mai) reusesti sa gasesti solutii pentru problemele tale?

Te invit alături de mine să păşim împreună cu curaj în aflarea acestor răspunsuri. Dacă te-ai decis să faci acest pas, scrie-mi pe adresa: solarris.coaching@gmail.com şi îţi voi oferi amănuntele referitoare la acest subiect.

Hotărăşte-te să faci primul pas pe drumul către tine!

 

Acest articol a fost publicat în Dezvoltare personală, Video. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s