„Fii sprijin pentru un copil care nu a plecat niciodata intr-o vacanta!”

l11060-1In a doua jumatate a lunii august, 24 de copii defavorizati aflati in Centrele de Tip Familial din Bucuresti,  vor avea ocazia de a merge in prima lor tabara, timp de 8 zile. Sunt copii cu risc maxim de abandon, provenind, in mare majoritate, din familii dezorganizate.

Copiii vor participa la diverse ateliere tematice (dans, pictura, muzica, comunicare, astronomie), activitati educationale, creative si de dezvoltare personala si sprirituala, vor practica sporturi: orientare turistica si supravietuire in natura, tir cu arcul, calarie, slackline, drumetii, seri tematice, vanatoarea de comori, jocuri cu animatori si foc de tabara.
Descoperind natura si valorile adevarate, aflandu-se într-un mediu de siguranta si insotiti fiind de persoane instruite, copiii se vor descoperi pe ei însisi. Tabara va avea loc in Nordul Moldovei.

Daca printre voi sunt persoane care doresc sa mi se alature in sprijinirea actiunii caritabile „Fii sprijin pentru un copil care nu a plecat niciodata intr-o vacanta”, ii rog sa imi lase mesaj pentru a le oferi mai multe informatii.

Contact: solarris.coaching@gmail.com

„În viata asta nu putem face numai lucruri marete. Putem face doar lucruri marunte, dar cu multa dragoste!”

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu