Workshop Caritabil „Relaţiile te învaţă şi te vindecă”

Nimic nu e întâmplător în viaţa noastră, cu atât mai puţin oamenii cu care ne intersectăm de-a lungul existenţei. Cheia pentru a reuşi într-o relaţie nu este de a găsi persoana potrivită, ci de a învăţa să iubeşti persoana pe care ai găsit-o. A menţine dragostea nu este o experienţă pasivă şi spontană. Trebuie să lucrezi la ea zi de zi. Este nevoie de timp, efort şi energie. Şi cel mai important, este nevoie de înţelepciune!

Pe parcursul acestui workshop interactiv vom păşi împreună pe calea ce duce spre relaţii mai armonioase şi echilibrate nu numai în viaţa de cuplu, ci şi cu cei din jurul nostru. Paşii pe care îi vom face împreună pe acest drum al conştientizării ne vor conduce spre înţelegerea scopului spiritual al relaţiilor în care suntem implicaţi.
Partea interactivă a worksopului va cuprinde o sesiune de întrebări venite din partea voastră ţinând cont de tematica abordată.

Locaţie:
Bucureşti, zona Centrală (locaţia exactă va fi comunicată participanţilor).
Data: 10 octombrie 2015
Ora de începere: 18:00

Investiţie:
175 lei – dacă se achită până la data de 06 septembrie (inclusiv)
195 lei – în perioada 07 septembrie – 27 septembrie (inclusiv)
210 lei – în perioada 28 septembrie – 07 octombrie

Ce include investiţia:
– activitatea de training
– ceai/cafea şi prăjituri
– networking
– o experienţă plăcută şi utilă
BONUS: un bilet gratuit (în valoare de 159 euro) la conferinţa susţinută de John Gray, autorul bestseller-ului “Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus” pentru una dintre persoanele care va achita contravaloarea workshopului până la data de 06 septembrie.

Număr de locuri este limitat. Locurile se ocupă în ordinea înscrierilor şi achitării integrale a taxei de participare. Ultima zi de înscriere 07 octombrie.

Fondurile obţinute din acest worshop vor fi redirecţionate în sprijinul a 28 de copii cu risc maxim de abondon din Bucureşti.

Moderatorul workshopului: Liliana Niculescu, fondator al blogului de dezvoltare personală şi spirituală DRUMURI CĂTRE TINE – www.drumuricatretine.wordpress.com

Despre moderator:
Timp de aproape 20 de ani, Liliana a împletit armonios experienţa profesională în domeniul Managementului şi Consultanţei în Afaceri cu pregătirea teoretică şi practică (cursuri şi formări în străinătate) în domeniile dezvoltării personale, spirituale şi al terapiilor alternative.
În urmă cu 6 ani şi jumătate a fondat blogul de dezvoltare personală şi spirituală DRUMURI CĂTRE TINE – www.drumuricatretine.wordpress.com – un loc de popas pentru cei porniţi pe Căile Cunoaşterii Interioare şi Spirituale.
Din 2010 s-a alăturat unor organizaţii caritabile, oferind sprijin copiilor abandonaţi şi persoanelor având boli incurabile.

Alte detalii şi informaţii despre workshopul caritabil „Relaţiile te învaţă şi te vindecă” pot fi solicitate pe adresa de email:
solarris.coaching@gmail.com

Te aştept cu drag şi abia aştept să te cunosc!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Workshop-uri / Seminarii / Cursuri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.