Primul pas spre bine este acela de a nu face rău

183419_180672028642986_2310589_nAstăzi, îmi voi aminti cine sunt, de ce sunt aici şi de ce am ales experienţele care au apărut în calea mea anul trecut.

Astăzi, promit să renunţ la micimea gândurilor mele întunecate şi să mă topesc cu braţele deschise în iubirea nemărginită a Sinelui meu superior.

Astăzi, mă predau noului an cu braţele deschise, permiţând fiecărei zile să mă surprindă şi să îmi hrănească cele mai profunde dorinţe ale sufletului meu.

Astăzi, promit să revin la strălucirea divină şi să îmi folosesc puterea de a revigora lumea.

În acest an, voi oferi celor din jur ceea ce vreau să primesc din partea lor. Dacă doresc iubire, voi găsi căi pentru a iubi fiecare persoană pe care o voi întâlni. Dacă vreau pace, voi avea gânduri paşnice, voi spune cuvinte paşnice  şi mă voi ruga pentru pacea celor care încă trăiesc în haos – inclusiv pentru mine.

Dacă îmi doresc succes, voi depune eforturile necesare pentru a-i ajuta pe cei din jur să atingă succesul. Mă voi concentra pe ceea ce este important şi voi căuta excelenţa în tot ceea ce fac.

Dacă îmi doresc respect, voi începe prin a respecta viaţa şi tot ceea ce provine din aceasta. Îi voi respecta pe toţi cei din jur şi pe toţi aceia care, din umbră, se străduiesc să facă din această planetă un loc mai bun. Voi respecta pământul, îmi voi respecta corpul, îmi voi respecta trecutul şi darurile pe care le am şi voi renunţa la judecată în favoarea recunoştinţei…

Am încredere că ceea ce voi oferi lumii, se va intoarce la mine…

Debbie Ford

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Care este scopul meu în această viaţă?
Ce misiuni am de îndeplinit şi ce lecţii am de învăţat?
Cum îmi pot regăsi echilibrul interior şi cum pot avea relaţii (mai) armonioase cu cei din jur?
Care este cauza blocajelor şi fricilor care mă împiedică să am viaţa pe care o doresc?

Te invit alături de mine să păşim împreună cu curaj în aflarea acestor răspunsuri. Dacă te-ai decis să faci acest pas, scrie-mi pe adresa: solarris.coaching@gmail.com şi îţi voi oferi amănuntele referitoare la acest subiect.

Acest articol a fost publicat în Metafore terapeutice. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Primul pas spre bine este acela de a nu face rău

 1. La multi ani si un an nou putin mai bun! Intotdeauna am gandit ca putin din fiecare ne-ar face mai buni, mai drepti, mai constienti de nevoile celor din jurul nostru. Fiecare dintre noi are puterea sa inceapa cu el insusi, sa se schimbe si sa priveasca in jur la nevoile celor de langa el. Doamne, cat de multi sunt cei care au nevoie de o vorba buna, de o incurajare, de o imbratisare! Ma bucur ca putem impartasi toate acestea impreuna!

 2. Cristina zice:

  La Multi Ani cu bucurie! As adauga si eu ,daca imi permiti,ca primul pas spre bine este de a fi constient de tine si de minunea de A FII ! Cu drag,Cristina

 3. elly zice:

  La multi ani !
  Multumesc din suflet pentru tot ce am gasit aici. Multumesc de pe acum pentru calatoria alaturi de tine si in acest an. Sa fim Bine !

 4. jazmin zice:

  La Multi Ani , cu sanatate , cu multe bucurii si iubire in suflet !
  Ma bucur ca v-am gasit , chiar am avut nevoie de astfel de hrana spirituala !

 5. Mihail zice:

  La mulți ani !

 6. La multi ani, cu ganduri bune si impliniri!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s