Conferinta Lise Bourbeau – Bucuresti, 16 OCTOMBRIE 2013

Banner-Lise-Bourbeau2Autoare a peste 20 de carti, printre care si best-seller-ul „Asculta-ti corpul, prietenul tau cel mai bun de pe pamant!”, Lise Bourbeau a furnizat tuturor cititorilor sai reteta perfecta pentru o viata echilibrata si un stil de viata sanatos. Timp de 30 de ani, Lise a ajutat si motivat peste 40.000 de persoane care au simtit nevoia de echilibru in viata lor, sa descopere adevaratele cauze ale problemelor de ordin fizic, mental sau emotional.

In 1982, Lise Bourbeau a infiintat Scoala „Listen to your body”- cel mai important centru international de dezvoltare personala din Quebec, unde cursurile practice si filizofia de viata a terapeutei ajuta oamenii sa se cunoasca mai bine si sa redescopere iubirea de sine.

Lise Bourbeau vine la Bucuresti in data de 16 octombrie pentru a ne impartasi metodele experimentate de ea in depasirea situatiilor dificilerezolvarea problemelor, obtinerea fericirii si a abundentei.

Lise Bourbeau te invită  la conferința din data de 16 octombrie pentru a dezbate tema cauzelor ascunse ale afecțiunilor, disconfortului și bolilor și pentru a afla cum să ne descoperim și să ne depășim fricile!

Detalii despre înscriere:
Prețul biletului este de 220 Lei, TVA inclus. Grupurile de 3 sau mai multe persoane beneificiaza de un discount de 10%. Locurile sunt limitate!
Detalii despre inscriere puteti gasi pe site-ul http://www.dkevents.ro sau la adresa de e-mail catalina@dkevents.ro și numerele de telefon: 0726 718 757 sau 021 231 27 36.

Acest articol a fost publicat în Workshop-uri / Seminarii / Cursuri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s