Daniel Goleman – Conferința „Leadership – Puterea Inteligenței Emoționale”

goleman-300x2500“Inteligenţa singură nu creează lideri”
Ce au in comun Google, TED, Dalai Lama, World Economic Forum, Harvard Business Review, New York Times, Inteligenta Emotionala si Leadershipul? Un singur om: Daniel Goleman.
El va veni in Romania pe data de 25 septembrie la invitația companiei Extreme Training pentru a conferenția despre rolul Inteligenței Emoționale în Leadership. Evenimentul se va desfășura la București, Hotel Intercontinental și va oferi audienței o zi memorabilă în prezența celui care a revoluționat domeniul psihologiei prin contribuția științifică adusă conceptului de Inteligență Emoțională.

Autor al cărții Inteligența Emoțională și psiholog, Daniel Goleman a transformat felul în care ne educăm copiii, în care relaționăm cu familia și prietenii și în care facem afaceri. Cartea sa, publicata in 1995, Inteligența Emoțională, s-a aflat pe lista de bestsellere a New York Times vreme de un an și jumătate. Inclusă în lista celor mai influente 25 de cărți de Business Management de către revista TIME, cartea a fost tradusă în 40 de limbi, într-un tiraj de peste 5 milioane de exemplare. Harvard Business Review a numit conceptul de Inteligență Emoțională (IE) drept „o idee revoluționară care spulberă paradigmele existente”.
Aflată pe lista de bestsellere a Wall Street Journal, Business Week și New York Times, cartea Inteligența Emoțională în Leadership, scrisă împreună cu Richard Boyatzis și Annie McKee, a adus noi dovezi științifice, demonstrând că inteligența emoțională a unui lider are un impact enorm asupra performanței grupului sau organizației.

“Liderii inspiraţi vibrează, iar organizaţiile lor intră în rezonanţă cu ei”
Cu alte cuvinte, ceea ce transmite un lider prin muncă, gesturi, vorbe, sfaturi, poate deveni un scop comun pentru întreaga sa echipă. Oare este atât de uşor să transmiţi ceea ce vrei şi ce trebuie celorlalţi atunci când scopul este de a avea succes, realizări, vânzări, influenţă? Este, într-adevăr, o reală calitate cu care unii se nasc, iar pe care alţii o dobândesc.

Participând la evenimentul Leadership – Puterea Inteligenței Emoționale, susținut de Daniel Goleman vă veți spori eficacitatea ca lideri și veți înțelege cum funcționează inteligența emoțională in relațiile organizaționale si interumane.
La finalul zilei in care îl veți asculta pe părintele inteligenței emoționale, veți putea identifica problemele care vă blochează și veți putea determina transformările de care aveți nevoie.

Informațiile complete despre eveniment, tematică, program, pachete disponibile se găsesc aici.

Acest articol a fost publicat în Workshop-uri / Seminarii / Cursuri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Daniel Goleman – Conferința „Leadership – Puterea Inteligenței Emoționale”

  1. Pirvu Lucian zice:

    Ma bucur ca apar noutati in domeniul psihologiei. Mi-ar fi placut sa pot participa la o astfel de Conferinta. Locuiesc in alta localitate si nici nu dispun de resurse financiare pentru a participa.
    Cu respect, Pirvu Lucian

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s