Gânduri pozitive pentru fiecare zi din an

woman_holding_lily_42-15727942În această zi, voi face tot posibilul să văd pacea care există pretutindeni și să accesez abundența frumuseții și bucuriei prezente în fiecare moment. Acesta este Prezentul Etern pe care îl doresc!

Voi face tot posibilul să las deoparte tot ce am învățat și cred că știu, pentru a-i permite noii cunoașteri și noilor experiențe să îmi inunde ființa. Voi face tot posibilul să fiu un magnet pentru adevărurile, imaginile, muzica și cuvintele pozitive și miraculoase. Voi face tot ce îmi stă în putință pentru a-mi elibera mintea de energiile negative care mi-au umbrit viziunea și mi-au distorsionat cuvintele și acțiunile.

Voi crea o noua paradigmă, care să mă ajute să recunosc doar aspectele pozitive din fiecare persoană, loc și lucru care mă înconjoară.

Îmi voi ridica Energia și Lumina la cele mai înalte frecvențe de iubire, generozitate, caritate, compasiune, iertare și adevăr.

Îmi voi umple mintea cu gânduri și imagini constructive, care să mă ajute să îmi continui evoluția personală, astfel încât să pot lumina și inspira viețile altora.

Voi crea ceva nou în această zi și voi descoperi un loc pe care nu l-am mai văzut niciodată.

Mă voi ambiționa să fac, sau măcar să încerc să fac, ceva ce nu mi-am imaginat vreodată că aș putea face.

Voi fi amabil(ă) cu oamenii care îmi ies în cale și îi voi ajuta pe cei în dificultate, oriunde și oricând mă voi afla în situații care îmi vor permite să fac acest lucru.

Voi sta cât mai des în natură și voi atinge pământul, pentru a-i arăta dragostea și recunoștința mea.

Îmi voi extinde iubirea către întreaga lume și către întregul cosmos, împreună cu respectul și admirația mea smerită pentru strălucirea divină a Forței Energiei Creatoare, care zămislește totul.

Voi iubi pentru că pot, voi dărui pentru că pot, voi fi binevoitor/binevoitoare pentru că pot, voi fi smerit(ă) pentru că am toate motivele să fiu și îmi voi rosti adevărul, pentru că este datoria și bucuria mea să fac astfel.

Voi pune în valoare forța binelui și voi face tot posibilul pentru a restabili ordinea în haosul lumii noastre.

Voi scrie o scrisoare unei persoane cu care nu am vorbit de ceva vreme.

Voi trimite un mesaj unei persoane pe care o iubesc din tot sufletul.

Voi scrie o poezie. Voi crea artă.

Voi cânta la chitară și din voce.

Mă voi oferi voluntar pentru a-i ajuta pe cei dragi și pe prietenii mei.

Voi mânca și voi bea sănătos, pentru a-i arăta trupului meu profunda mea recunoștință pentru existența sa și pentru rolul pe care îl joacă în protecția Sufletului și Spiritului meu.

Îmi voi recita mantrele și rugăciunile în orice moment în care mă simt copleșit(ă) de gânduri care creează neliniște.

Voi asculta pe cineva care are rar ocazia de a fi auzit.

Voi fi conștient(ă) de respirația mea și de ritmul bătăii inimii mele.

Voi râde și mă voi ierta pe mine însămi/însumi, atunci când voi uita că am făcut aceste promisiuni la începutul zilei, iar la sfârșitul zilei voi sărbători și mă voi felicita pentru ceea ce am reușit să duc la îndeplinire.

Julie Henderson
Sursa: Aici

Reclame
Acest articol a fost publicat în Dezvoltare personală și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Gânduri pozitive pentru fiecare zi din an

 1. florica caramidaru zice:

  o parte din aceste ganduri le regasesc in adancul fiintei mele, ele stau ascunse si de cele mai multe ori nu avem curajul sa spunem persoanei de langa noi simtirile noastre , sentimentele fata de tot ce ne inconjoara pentru ca nu gasim cuvintele sa ne facem intelesi . .

 2. Sorana zice:

  Buna si Un An Nou Fericit !
  Voi descoperi, accepta si imbratisa mereu Vointa Divina acolo unde nimic din ce este logic si uman nu-mi aduce posibilitatea de a intelege, caci, de nicaieri si de niciunde, o cale se va ivi !

 3. calina zice:

  Ma lasa perplex acest mesaj. In urma cu ceva timp, as fi crezut orbeste in el. Intre timp am mai descoperit cateceva, cum ar fi: nu exista pozitiv sau negativ, nu exista haos pe pamant si fiecare lucru este acolo unde trebuie, nu mai functionam pe vizualizare(mentala)-ci simtim, eliberam mantre si rugaciuni si ne intoarcem in noi si nu putem, inca, vizualiza pentru intreaga omenire. Fiecare sa o faca constient de sine. Sunt putin derutata. Si daca am zile ,,bune” si zile,,rele” e pentru ca sunt OM si am si am suflet care simte. Pot sa am o zi care incepe in frenezie si pana seara sa trec prin nenumarate stari. Tot din acelasi motiv: sunt OM.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s