Paul Ferrini – Cuvinte de înțelepciune

„Nu fi îngrijorat că drumul tău nu este la fel cu al celorlalţi. E nevoie de curaj ca să fii tu însuţi şi să nu trăieşti reacţionând la ceea ce le place sau le displace altora. Fii curajos şi urmează-ţi inima! Tu trebuie să-ţi urmezi propria ta cale unică, pentru a te onora pe tine însuţi şi pentru a-ţi îndeplini ţelul spiritual. Dacă sensul vieţii tale îi incomodează pe alţi oameni, atunci ei nu trebuie să împărtăşească această călătorie cu tine. Dacă aşa stau lucrurile, nu fi dezamăgit. Atunci când ceilalţi aleg să plece, aceasta se datorează, de obicei, faptului că ei trebuie să meargă într-o anumită direcţie, pentru a se onora pe ei înşişi.”

 

Acest articol a fost publicat în Dezvoltare spirituala și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Paul Ferrini – Cuvinte de înțelepciune

 1. Lidia zice:

  De cate ori citesc aceste postari am impresia ca sunt postate special pentru mine ! Sunt ca un ghid ! Sunt in ton cu sufletul meu !
  Felicitari pentru aceste postari !

 2. Romeo zice:

  privind dintr-un unghi asemanator:)

  „Nu oglinda trebuie curatata ca sa te vezi tu armonios – tu trebuie sa devii armonia care apoi sa fie reflectata. Toti cauta sa lustruiasca oglinzile, ba chiar sa le deformeze, in speranta ca asa imaginea reflectata va deveni armonioasa. Sa ne mai si maturizam, nu credeti? Incercarea de a tot “educa tu pe un altul” ca el sa iti devina convenabil e limpede deja ca nu da roade. A-l educa se cheama a-l obliga sa preia tiparele mintii tale. Ori el ESTE si are nu numai dreptul dar chiar obligatia de a ramane exact ceea ce este menit sa fie: adica EL! Sau EA!”
  citat din octavian tiganus.

  cele bune

 3. alecia zice:

  Aceste cuvinte au ajuns cand am avut mai mare nevoie de ele. Drumul meu este mult diferit fata de cel al persoanelor care m-au inconjurat si ma inconjoara.
  Multumesc!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s