Energiile interioare

Viața ta nu este rodul hazardului sau al întâmplării! Este rezultatul a tot ceea ce transmiți în permanență prin intermediul gândurilor, cuvintelor, credințelor și emoțiilor tale! Amintește-ți că Universul nu îți pune nici o clipă la îndoială puterea creatoare de care dispui!
Energia pe care o emiţi prin gândurile şi stările tale emoţionale îţi determină, zi de zi, experienţele pe care le atragi spre tine. Priveşte atent(ă) la ce experimentezi în propria viaţă şi vei şti ce vibraţii ai emis!
Energia interioară este motorul întregului tău destin! Dacă ceea ce ai experimentat până acum nu te mulţumeşte, azi ţi se oferă ocazia să alegi din nou!

Copyright Solarris, 2011

Acest articol a fost publicat în Dezvoltare spirituala, Video și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Energiile interioare

 1. ardnaxelapop zice:

  Desi cunosc aceasta teorie, imi e greu sa renunt la realismul cu care am crescut si sa fac universul sa lucreze pentru mine. Ar fi mult mai usor daca tot ce ne dorim ar fi in fata noastra la un minut dupa ce ne-am gandit la acel lucru.

  • Solarris zice:

   Ceea ce ne dorim nu este neaparat sa fie si in concordanta cu Binele nostru Suprem. Sa nu uitam ca Universul are alte ratiuni in a ghida si care – de cele mai multe ori – scapa intelegerii umane. Si nu pentru ca ar fi complicate, ci pentru ca le ignoram.
   Chiar si unui fruct ii ia timp a se coace… asemeni si cu dorintele noastre: pentru unele trebuie avuta rabdare pentru a deveni realitate, iar altele s-ar putea sa nu ne fie de nici un folos (din acest motiv nici nu se materializeaza).

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s