Femei mature și femei imature

Femeia imatură își păstrează agenda complet goală și așteaptă să o sune un bărbat. Femeia matură își face propriile planuri și îi spune cu grație bărbatului pe care îl apreciază că este bine venit în acele activități la care dorește să participe.

Femeia imatură vrea să-l controleze pe bărbatul din viața ei. Femeia matură știe că, dacă bărbatul o iubește cu adevărat, controlatul este inutil.

Femeia imatură îl „verifică” pe bărbatul din viața ei. Femeia matură este prea ocupată ca să observe că el nu a sunat.

Femeia imatură încearcă să „înlănțuiască” un bărbat utilizând sexul. Femeia matură știe că numai sex-appeal-ul, de tip mental, poate determina un bărbat să dorească să te „înlănțuiască” el pe tine.

Femeia imatură falsifică manifestările plăcerii sexuale (mimând orgasmul), ori așteaptă cuminte să termine bărbatul ceea ce face el acolo, în mod egoist și prostesc. Femeia matură, în aceeași situație, spune: „Oprește-te!”, se ridică și pleacă.

Femeia imatură simte teamă când e nevoită să trăiască pe cont propriu. Femeia matură apreciază această perioadă și o utilizează ca timp prețios, în care poate realiza mari progrese.

Femeia imatură ignora „băieții buni”. Femeia matură ignoră „băieții răi”.

Femeia imatură îl poate duce pe un bărbat la orgasm. Femeia matură îl poate aduce pe bărbat acasă.

Femeia imatură este permanent preocupată că nu este suficient de frumoasă sau bună pentru un anume bărbat. Femeia matură știe că este suficient de frumoasă și bună pentru oricare bărbat.

Femeia imatură încearcă să monopolizeze tot timpul bărbatului ei. Femeia matură realizează că poate să-i ofere liniștită bărbatului spațiul de care are nevoie, asta făcând și mai plăcut timpul petrecut apoi în cuplu.

Femeia imatură gândește că un bărbat care plânge este un bărbat slab. Femeia matură îi oferă acestuia un umăr pe care să plângă și o batistă.

Femeia imatură vrea să fie răsfățată și îi cere acestuia în mod răspicat. Femeia matură îi „arată” bărbatului ce înseamnă răsfățul și îl face să se simtă suficient de confortabil încât să poate răspunde cu reciprocitate fără teama că-și va pierde „bărbăția”.

Femeia imatură, când este rănită de un bărbat, îi face pe ceilalți bărbați să „plătească” pentru păcatele aceluia. Femeia matură știe că ăla a fost doar UN bărbat.

Femeia imatură se îndrăgostește și vânează obiectul afecțiunii ei până în „pânzele albe”, ignorând toate semnalele pe care le primește și toată realitatea care arată că nu se potrivește cu iluziile ei dragi. Femeia matură știe că, uneori, cel pe care îl iubește nu o poate iubi și își vede de viața ei mai departe, fără amărăciune și furie.

Lecțiile vin întotdeauna atunci când ești pregătit. De vei fi atent la semne, vei afla ce-ți trebuie pentru pasul următor.

Paulo Coelho

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Care este scopul meu în această viaţă?
Ce misiuni am de îndeplinit şi ce lecţii am de învăţat?
Cum îmi pot regăsi echilibrul interior şi cum pot avea relaţii (mai) armonioase cu cei din jur?
Care este cauza blocajelor şi fricilor care mă împiedică să am viaţa pe care o doresc?

Te invit alături de mine să păşim împreună cu curaj în aflarea acestor răspunsuri. Dacă te-ai decis să faci acest pas, scrie-mi pe adresa: solarris.coaching@gmail.com şi îţi voi oferi amănuntele referitoare la acest subiect.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Dezvoltare spirituala și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s