Schimbarea in viata noastra

Cand invatam sa traim o viata miraculoasa, totul se desfasoara fara efort pentru noi. Fiecare nevoie ne este implinita si pasim in fluxul energiei universale. Vietile noastre sunt lipsite de probleme, pentru ca tot ce era problematic inainte este acum tratat in mod simplu. In primul rand, totusi, trebuie sa intelegem ca miracolele nu au nimic de a face cu magia sau cu procese supranaturale. Ele au de-a face cu schimbarea. Cand cerem un miracol, cerem ca lucrurile sa fie diferite – si trebuie sa dorim sa ne vedem pe noi si viata noastra dintr-o alta perspectiva. Crearea miracolului inseamna schimbarea caii noastre. Putem face fata schimbarii?

Nu exista ordine de marime pentru miracole; unul nu este mai bun decat celalalt. Fiecare miracol pe care il cream raspunde unui lucru pe care dorim sa-l materializam in vietile noastre. Si asta implica schimbarea realitatii curente. Astfel, pentru a materializa o slujba noua, cea pe care o avem trebuie sa se schimbe. O noua relatie inlocuieste una existenta, sau introduce pe cineva nou in viata noastra. Toate astea creeaza o schimbare in realitatea noastra, care nu este mai buna decat ce aveam inainte – este doar diferita. Inainte ca miracolele sa se poata intampla, trebuie sa ne dorim schimbarea.

Majoritatea noastra se impotriveste schimbarii, pana in punctul in care aceasta trebuie sa se intample. Chiar daca suntem intr-o situatie inconfortabila, este cateodata mai usor sa stam cu ceea ce cunoastem deja, decat sa deschidem usa necunoscutului. Daca nu ni se intampla miracole, este pentru ca opune rezistenta in fata schimbarii care trebuie sa se petreaca, pentru a da posibilitate miracolului sa se intample.

Recunoastem nevoia de schimbare, atunci cand suntem pregatiti. Asa ca nu exista un moment potrivit pentru schimbare – este ceva ce facem cand ne simtim suficient de curajosi ca sa permitem necunoscutului sa se desfasoare in viata noastra. Dorinta noastra de schimbare nu este o promisiune ca totul va fi mereu minunat – s-ar putea sa mai avem probleme si perioade de confuzie, dar atunci cand suntem dornici, ne punem temerile deoparte si ii dam Universului ocazia sa lucreze cu noi pentru crearea miracolelor pe care le-am cerut. Si acesta ne schimba calea, in feluri pe care nici macar nu le putem imagina si permite realitatii visurilor noastre sa se desfasoare in fata noastra.

sursa: newsletter Editura for You
Reclame
Acest articol a fost publicat în Dezvoltare personală și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Schimbarea in viata noastra

 1. Elian zice:

  Am vrea sa-i schimbam pe ceilalti cu aceleasi metode pe care le combatem
  Fiecare ar prefera sa aiba dreptate si sa se simta un pic mai bine decat sa aiba dreptate si sa se simta mai rau 🙂

  Curios este faptul ca mintea are o tendinta masochista si o dorinta continua de a diseca negativitatea si raul sau partea goala a paharului.
  Cu unele exceptii, lumea pare a fi cuprinsa in febra observatiei critice, in credinta ca a observa ceea ce nu e in regula, este solutia care serveste scopului inaltator de a corecta lucrurile.
  Sub maretia acestui scop, mintea ascunde impulsuri agresive si uneori dorinta de razbunare.
  Vrem sa schimbam la altul ceva prin aceleasi atitudini si comportamente pe care le combatem, iar aceste incercari de corijare conduc de cele mai multe ori la conflict si la „divorturi” de toate felurile.
  Partea rea devine si mai rea, iar partea neagra se face taciune.
  Fiindca exista o relativitate intre „dreptate” si faptul ca avem dreptate, este important sa intelegem inainte de a judeca.

 2. Elie zice:

  Pe masura ce constiinta se schimba, sunt cateva cerinte pentru cei ce aleg, de asemenea, sa se schimbe. Aceste cerinte decurg din Legea Universala si nu pot fi negate. Ele pot fi indeplinite doar din inima. Altfel, printr-o abordare rationala, vor parea neadevarate in confruntarea cu adevarul perceput. De remarcat ca acestea sunt, de asemenea, cai spre procesele de asceza. Nu reprezinta ceva nou, ci ceva ce a existat dintotdeauna. Doar perceptia lipsei, a putinului este deci noua.

  Aceste cai sunt bazate pe geometria sacra a stelei tetraedrice, fiecare cale fiind un punct al stelei. Opt adevaruri ce sunt eterne. Fiecare in parte este doar o parte din intreg, asa cum si voi sunteti o parte din tot ceea ce exista si a existat vreodata.

  Cele opt cai sunt:

  – Trebuie sa ne admitem perfectiunea. Suntem si am fost mereu in Unicul, atat in origine, cat si in calatoriile noastre.

  – Sa acceptam calatoria pentru care am venit. De ce sa ne impotrivim lucrurilor reale pe care am venit sa le invatam?

  – Sa ne mentinem integritatea personala: acel adevar ce ne apartine printre toate celelalte lucruri, acea oportunitate pe care ne-o cream de-a afla adevarul din noi, nu acela ce ne-a fost conditionat de catre altii spre a-l percepe.

  – Fiti asa cum simtiti si nu asa cum credeti ca va vad altii. Sunteti creati din Lumina, din har si, datorita acestui fapt, nu poate exista imperfectiune, ci doar ceea ce este din Spirit. Nu este nevoie sa va perfectionati, ci doar sa acceptati ca Dumnezeul vostru personal este perfectiunea fiintei voastre.

  – Trebuie sa va acceptati valoarea. Acest lucru este diferit fata de-a va accepta perfectiunea. Valoarea va este perceputa dupa modul cum reusiti sa va integrati atat in lumea interioara, cat si in lumea exterioara, in care existati. Faptul de-a va percepe ca avand o valoare mai mare decat a unuia sau mai mica decat a altuia va poate lipsi de orice altceva.

  – Acceptati-va puterea. Sunteti puternici si mareti. Adevarata putere nu vine din Eu-l nostru, ci din uniunea intr-Unul a Spiritului nostru. Adevarata putere e puterea blanda. Sunteti din Lumina si aparenta alcatuire confuza este esenta din care toate lucrurile sunt facute. A te teme de puterea interioara sugereaza ca esti mai neinsemnat decat toate celelalte lucruri. Cu adevarat, puterea este din har, care vine neconditionat. Ea nu este prin abuz sau pentru a o folosi in mod negativ. Adevarata putere este Iubirea, dorinta de-a trai ca un co-creator prin toate oportunitatile ce vi se ofera.

  – Luati-va valorile, perfectiunea, puterea, harul in lumea voastra. In prezentul ce este mereu aici, Schimbarea vine doar din practicarea ei. Asta inseamna ca, pentru ca Schimbarea sa aiba efect, trebuie sa ne-o insusim. Trebuie sa-ti impui principiile, sa nu ascunzi ceea ce stii. De-a lungul istoriei, ceea ce este ascuns este vazut ca fiind erezie in conformitate cu normele acceptate. Pentru a schimba asta, trebuie sa fie create noi norme unanim acceptate, in pace si har, in virtutea evolutiei voastre in adevarata Lumina din care sunteti creati.

  – Iubiti-va pe voi insiva si atingeti cu iubire pe oricine intalniti. In timp ce toate energiile se schimba, ce veti accepta de la altii si ce veti lasa in urma? Ii puteti vedea pe toti cei din jur ca pe niste oglinzi ale fiintelor voastre, iar suferinta lor, de asemenea, se afla undeva in voi si bucuria lor se afla in inimile voastre. De aceea intamplatoarele gesturi de tandrete fac o diferenta asa mare. De cate ori ati spus: „Prin harul lui Dumnezeu voi merge”? E adevarat. Mereu a fost asa.

  Si, bineinteles, pe masura ce ne vom insusi aceste cai, trebuie sa ne amintim sa respiram. Respiratia noastra ne foloseste mai mult decat pentru simplul fapt de-a ne oxigena corpul. Ea ne curata si ne hraneste cu energie. Fiecare respiratie ne purifica si, fiind purificati, sistemul nostru energetic se misca mult mai usor si cu o mai mare claritate a comunicarii in universul constiintei, aratandu-ne ce sunt trairile noastre, ca si ce ar putea fi. Cand nu respiram pentru ca suntem incordati, energiile noastre se restrang, devenind din ce in ce mai lente, asa incat manifestarea noastra devine lenta sau chiar limitata.

 3. Elian zice:

  uneori stau si ma uit in oglinda si ma intreb: oare eu sunt acela? Da, am trait schimbarea si va asigur ca a fost ca o nastere – in ceea ce priveste durerea; Era durerea fostului care se opunea venirii celui nou. Nu pot spune ca a fost fara efort. Dar in momentul cind am inteles ca merita toate eforturile atunci abia durerea s-a alinat si usor a disparut.
  Nu stiu daca mi-am dorit schimbarea, stiu doar ca a venit, era acolo din tot timpul, era ca si fumatul, stiam ca nu e bine si totusi fumam.
  Confuji am fost si vom fi inca!
  Sunt confuz deci egzist! 🙂
  Dar mai important este sa vrem cu adevarat sa iesim din confuzie, sa fim deschisi si mai ales sa avem puterea sa ne privim cinstiti cu ochii sufletului!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s